lauantai 9. toukokuuta 2009

Uimamaisteri!!!
Eilen kävin Aidan kanssa lääkärillä tarkastuttamassa Aidan silmät. Aida ei edelleenkään viihdy eläinlääkärissä kovin hyvin, vaikka henkilökunta on yrittänyt silitellä ja rauhoitella Aidaa niissä väleissä kun ehtivät... Aidan mielestä eläinlääkäri ei voi vain pyyteettömästi antaa herkkuja, vaan toiminnon takaa löytyy yleensä aina jokin vaatimus...niin, ja näinhän asia yleensä onkin. Silmätutkimus sujui kuitenkin yllättävän hyvin ja tuloksena oli, että silmät ovat terveet!

Eläinlääkäristä selvittyämme suuntasimme nokat kohti Laikanlahden kesämökkiä, tarkoituksena opetella uintia (tai siis Aidan tarkoituksena :). Venerantaan saapuessamme ja päästäessäni koirat ulos farmarin takaboksista, Aida säntäsi suoraan kohti vettä... ja eikä aikaakaan kun siellä meikäläisen labramoottori jo polski :) ...ja onneksi, koska taipparikoe on jo viikon päästä!

Veneessä Aida oli sitä mieltä, että voi ihan hyvin syödä vedestä kaikki matkan varrelle osuvat kaislat...meidän 11-vuotias labbari seurasi Aidan touhuja heiman hölmistyneenä ja varmaan miettien, että mitä ihmettä tuo pentu taas touhuaa :)

Mökillä sitten harjoittelimme damin hakemista vedestä... ja hyvinhän se sujui! Passitin isäni veneeseen ja pyysin sieltä heittämään Aidalle muutaman damin...ja no problems! Aida toi damit minulle, kuin vanhahatekijä :) No, ei pidä nuolaista ennen kun tipahtaa... ensiviikolla järvestä pitäisi noutaa lokkeja, joten unohdetaan vielä tuo "vanhan tekijän"-titteli :)

Muutoin mökkireissun aikana Aida vaan nautti vapaana luonnossa olemisesta...juoksenteli edestakaisin paikasta toiseen, ui, piehtaroi nurmikolla ja kyttäsi ihmisiltä makkaraa...voi, niin tyypillistä noutajaa :)


2 kommenttia:

  1. Voin vaan kuvitella tunnelmaa veneessä... Onneks en ollu mukana! ;)

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä taippareihin!

    T: Erki-iskä

    VastaaPoista