maanantai 6. huhtikuuta 2009

Normipäivä!!!


Tänään taas alkoi arki ja Aidan piti selvitä kokonaiset 8 tuntia itsekseen. Hyvin oli Aida taas keksinyt yksin ollessaan tekemistä ... Nyt oli sitten puhkottu meidän viimeinen sohvatyyny! Kämppä oli täynnä kauniita höyheniä ja revittyjä kangaspaloja. Ja pisteenä i:n päällä oli viltti, jolla olin yrittänyt peittää sohvan, (ettei näitä tyyny-vahingoja syntyisi) joka oli nyt kiskottu lattialle Aidan käsittelyä varten.

No, sitten illasta lähdin Aidan kanssa treenaamaan näitä nome-juttuja! Kiitos Marikalle, saimme kerrankin harjoitella noutoa variksella, lokilla ja jäniksellä. Aida kyllä yllätti minut iloisesti hyvillä palautuksilla ja suhteellisen hyvällä maltilla! Onnistuneen treenin jälkeen Aida sai odottaa autossa sen aikaa, kun sisko-Hilma treenaa. Odottelu autossa ei ole Aidalle niitä mieluisimpia asioita....ja näin ollen (huolimatta siitä, että Aida oli kiinni autossa) Aida oli purra napsauttanut apukuskin puolelta turvavyön poikki! No, eipä ollut sekään ensimmäinen kerta :)

Loppu illan neiti onkin sitten nukkunut ... eipä kai ihme, kyllähän nyt tuolla työmäärällä pitää jo ruetakkin väsyttämään....:)

1 kommentti:

  1. Hehehhehehheheeee! Aida on taas ollu siis vauhdissa! :) Normipäivä aidalle! :D

    VastaaPoista