perjantai 3. huhtikuuta 2009

B-ginning of Aida's new blogi.

Keväinen tervehdys!

Tervetuloa katselemaan ja ihastelemaan Aidan omaa blogia. Tänne minä (Kaisa) sitten parhaani mukaan yritän päivitellä tietoja siitä mitä ollaan tehty yhdessä (tai erikseen) Aidan kanssa. Siis selvyyden vuoksi, jos joku ei vielä tiedä, Aida on kovin oma toiminen koira ja osaa myös itsenäisesti keksiä itselleen tekemistä (muun muassa kenkiä, tyynyjä, elokuvia yms. tuhoten :) Mutta tosiaan...yhdessä kun ollaan Aidan kanssa treenailemassa niin yleensä teemana on ollut toko, nome tai jälki.

Seuraava "tavoitteemme" on Lappeenrannan koiranäyttely, jonne suuntaamme 11.4.2009. Kovin suuria tavoitteita näyttelyn suhteen meillä ei vielä ole, pääasia on harjoitella näyttelytilannetta ja olemista ihmisvilinässä. Lappeenrannan näyttelyn jälkeen katseemme Aidan kanssa suuntaa kohti tulevaa taippari-koetta!!! Se on vielä vähän arvoitus, että osallistutaanko kokeeseen nyt heti alkukeväästä vai sitten syksyllä. Ongelmana lähinnä on riistan palautukseen liittyvät asiat, sekä uiminen... mutta aika näyttää mitä tulevaisuus tuo :)

Jees, mutta eipä sitten tällä kertaa muuta! Kommentoikaa tekstiä, tai käykää muuten vaan vierailemassa blogissamme ja viihdyttämässä itseänne lukemalla minun ja Aidan välisistä toilailuista :)

Moikkis!

3 kommenttia:

 1. Pitääpä yrittää lueskella aina kun aikaa löytyy.. :) Jospa sitä vaikka itsekkin tällaisen pyöräyttäisi käytiin.

  VastaaPoista
 2. Kävin kurkkaamassa, jännityksellä odotan uusia kuulumisia (lue: tuhoja) ;) :D

  VastaaPoista
 3. Hieno blogi teillä! Pitää olla yhteyksissä, jotta päästään vaihtamaan koirakuulumisia! =)
  -Jenni-

  VastaaPoista